Tale -pentue

s. 11.10.2019

Diamondfox Charismatic Tale "Lalli"

Geenitestit: CEA: terve, DM: kantaja, MDR1: kantaja, geneettisesti sileäkarvainen. Geneettinen monimuotoisuus (Diversity): 25% (Wisdom panel)

Diamondfox Cosmic Tale "Pablo"

Geenitestit: CEA: terve, DM: kantaja, MDR1: kantaja, geneettisesti sileäkarvainen. Geneettinen monimuotoisuus (Diversity): 23% (Wisdom panel)

Diamondofox Cryptic Tale "Pasi"

Geenitestit: CEA: terve, DM: kantaja, MDR1: kantaja, geneettisesti sileäkarvainen. Geneettinen monimuotoisuus (Diversity): 24% (Wisdom panel)

Diamondfox Celestial Tale "Aava"

Geenitestit: CEA: terve, DM: terve, MDR1: kantaja, geneettisesti sileäkarvainen. Geneettinen monimuotoisuus (Diversity): 26% (Wisdom panel)

Diamondfox Cherish Tale "Lyyli"

Geenitestit: CEA: terve, DM: kantaja, MDR1: kantaja, geneettisesti sileäkarvainen. Geneettinen monimuotoisuus (Diversity): 24% (Wisdom panel)

Diamondfox Chosen Tale "Ruu"

Geenitestit: CEA: terve, DM: kantaja, MDR1: kantaja, geneettisesti sileäkarvainen. Geneettinen monimuotoisuus (Diversity): 25% (Wisdom panel)

Diamondfox Cute Tale "Riita"

Geenitestit: CEA: terve, DM: terve, MDR1: kantaja, geneettisesti sileäkarvainen. Geneettinen monimuotoisuus (Diversity): 25% (Wisdom panel)

Riita menehtyi pentuna jäätyään auton alle.

Emä:
Diamondfox Mademoiselle Chérie

Roosa reenaa agilityä ja muita harrastuslajeja.

Suorittanut paimennustaipumustestin hyväksytysti 2017.

Roosa Nooran kertomana:
"Roosa on erittäin avoin kaikkia ihmisiä kohtaan ja rakastaa ylikaiken lapsia. Lenkillä keppiä tuodaan aina mamman jalkoihin tyrkylle ja peruutetaan katsoen kiiluvilla silmillä: "heitä jo!" ja jos mamma ei jatkuvasti jaksa heittää nii keppi pysyy lenkin ajan visusti suussa. Treeneissä ja lenkillä neiti on aika sähäkkä tapaus, mutta kotona ja kyläillessä otetaan rennosti. Varsin ihana reissukaveri on myös.
Teräsvatsa ja ahmatti ruoan suhteen. Ei ole ikinä närppinyt ruokaa, eli kaikki menee.Roosan kanssa ollaan pennusta saakka käyty jos minkänäköisellä kurssilla. On käyty pentujen alkeis- ja jatkokurssi, activity kurssi, nose workin alkeis- ja jatkokurssi yms.Viime syksynä 2017 päästiin aloittamaan seuran kautta agilityn alkeiskurssi, joka kesti kevääseen 2018 saakka ja nyt jatketaan viikkoryhmässä agilityä. Agility on selvästi Roosan mieleen. Kotona viikottain aktiviteetiksi harrastellaan nose workia ja perustottelevaisuutta. Viime kesä myös hakuiltiin, mutta omistajan vuorotyön takia kaikkeen ei ole aikaa, kun perheessä on kolome muutakin koiraa. Roosa palkkautuu sekä herkuilla, että leluilla treeneissä. Ihan parasta on retuuttaa karvasta lelupalkkaa.Roosa on aina tullut toimeen kaikkien koirien kanssa.Luupäähän tuo osaa väliin olla ja todella itsenäinen, mutta kaikinpuolin olen saanut vierelleni ihan mahtikoiran, jonka kanssa yhteistyö sujuu. Roosa pysyy visusti myös mamman vieressä joka yö ja ihan kiinni täytyy nukkua, väliin jopa peiton alla kainalossa ❤️"

Isä:
Andante De'Lia Tale

Helppo, avoin, ystävällinen, ihmisrakas uros. On pysynyt terveenä, vain rokotuksilla tarvinnut käyttää. Helposti koulutettavissa. Potentiaalia löytyy erilaisiin harrastuksiin. Hyvä ruokahalu - ei mikään superahne kuitenkaan, Hyvä vatsainen. Uuden vuoden paukutteluja, ukkosen tai muitakaan kovia ääniä ei pelkää. Tulee toimeen monenlaisessa koiralaumassa, joitakin vieraita uroksia ei välttämättä hyväksy.

Näyttelyissä pärjännyt hyvin, Suomen muotovalio ja paria Cacibia vaille kansainvälinen muotovalio.