Pentuja

Pennuille etsin yhteistyökykyisiä ja rakastavia koteja, jotka ovat valmiita harrastamaan pennun kanssa.

Diamondfox-pennut elävät ensimmäiset elinviikkonsa saaden monipuolisia elämänkokemuksia. Meillä pennut tottuvat lapsiperhearkeen, erilaisten ihmisten käsittelyyn ja oppivat "koirankieltä" muun lauman mukana. Pennut kasvavat meillä perheen/lauman keskellä, meillä ei ole erillisiä kenneltiloja.

Pennut luovutetaan rekisteröityinä, madotettuina, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina, virallisesti silmätarkastettuina, MyDogDNA -geenitestattuina ja hyvin sosiaalistettuina 7 viikon iässä alkaen. Pentujen mukana tulee runsas pentupaketti, Salme Mujusen Pentuaapinen -kirja ja pennun koko elämänmittainen kasvattajan tuki. Mikäli uusi koti ei ole vielä Collieyhdistyksen jäsen, voin liittää omistajat halutessaan yhdistyksen jäseneksi. Pennun hinta on 1400 € (sis. alv 24%). Kasvatinomistajille on 2023 alkaen mahdollisuus pentuun veloituksetta erikseen sovittavasta pentueesta, mikäli teet kasvatistani paimennus-, tottelevaisuus-, rallytoko-, agility- tai käyttövalion. Kasvatinomistajalle mahdollisuus pentuun puoleen hintaan, mikäli teet kasvatistani kansainvälisen muotovalion (C.I.B.).

Pentujen uusilta kodeilta toivon aktiivisuutta, niin yhteydenpidon suhteen kuin harrastustenkin osalta. Vaatimuksena/toiveena uusille kodeille on että pennuille tehtäisiin viralliset PEVISA-tutkimukset (lonkat, kyynärpäät, silmät) yli 1-vuotiaana mutta viimeistään 3 vuotiaana, vähintään yksi virallinen näyttelykäynti ja luonnetestaus ( MH-luonnekuvaus / LTE luonnetesti / SmartDog / käyttäytymisen jalostustarkastus / paimennustaipumuksen testaus ).

Mikäli olet kiinnostunut tulevista Diamondfox -pennuista, laitathan viestiä/esittelysi sähköpostitse kenneldiamondfox(a)gmail.com. Kerro viestissä itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen. Teen tarkemmat haastattelut vasta pentujen synnyttyä.

Lyhyet kyselyt voi esittää somen (FB / instagramin kautta) tai WhatsApp:in (045 - 634 69 24) kautta ja pidemmät viestit/esittelyt sähköpostin kautta.

Kyselyitä ja viestejä tulee runsaasti joten joskus voi joku viesti hukkua eli jos et saa vastausta - laita uutta kyselyä tulemaan. Kaikille vastataan kyllä.

Suunnitelmissa

Alustavia pentusuunnitelmia vuosille 2023 - 2025 alla oleville nartuille


Diamondfox Amazing Bright Dove "Hile"

Diamondfox So Lovely Lily "Armi"

Diamondfox Commad To Be Sweet "Stella"