Pentuja

Pennuille etsin yhteistyökykyisiä ja rakastavia koteja, jotka ovat valmiita harrastamaan pennun kanssa.

Diamondfox-pennut elävät ensimmäiset elinviikkonsa saaden monipuolisia elämänkokemuksia. Pennut saavat runsaasti rakkautta ja sylihoito -käsittelyä, niin lapsilta kuin aikuisiltakin, jolloin ne tottuvat erilaisten ihmisten käsittelyyn. Pennut luovutetaan rekisteröityinä, madotettuina, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina, virallisesti silmätarkastettuina ja hyvin sosiaalistettuina 7-8 viikon iässä. Pentujen mukana tulee runsas pentupaketti ja pennun koko elämänmittainen kasvattajan tuki.

Pentujen uusilta kodeilta toivon aktiivisuutta, niin yhteydenpidon suhteen kuin harrastustenkin osalta. Vaatimuksena uusille kodeille on että pennuille tehtäisiin viralliset PEVISA-tutkimukset (lonkat, kyynärpäät, silmät) yli 1-vuotiaana, vähintään yksi virallinen näyttelykäynti ja luonnetestaus (MH/LTE) sekä mahdollisuuksien mukaan paimennustaipumuksen testaus.

Mikäli olet kiinnostunut tulevista Diamondfox -pennuista, laitathan viestiä/esittelysi sähköpostitse kenneldiamondfox(a)gmail.com. Kerro viestissä itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen.

Lyhyet kyselyt voi esittää somen (FB / instagramin kautta) tai WhatsApp:in (045 - 634 69 24) kautta ja pidemmät viestit/esittelyt sähköpostin kautta.

Tällä hetkellä kyselyitä tulee runsaasti ja joskus voi joku viesti hukkua, joten jos et saa vastausta - laita uutta kyselyä tulemaan. Kaikille vastataan kyllä. Varaudu vastausviiveeseen sähköpostitse.

Suunnitelmissa

Pentusuunnitelmia vuodelle 2023

Suunnitelmista tarkempaa tietoa lähempänä ajan kohtaa tai kysymällä.