Pentuja :: Puppies

Pennuille etsin yhteistyökykyisiä ja rakastavia koteja, jotka ovat valmiita harrastamaan pennun kanssa.

Diamondfox-pennut elävät ensimmäiset elinviikkonsa saaden monipuolisia elämänkokemuksia. Pennut saavat runsaasti rakkautta ja sylihoito -käsittelyä, niin lapsilta kuin aikuisiltakin, jolloin ne tottuvat erilaisten ihmisten käsittelyyn. Pennut luovutetaan rekisteröityinä, madotettuina, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina, virallisesti silmätarkastettuina, MyDogDNA -geenitestattuina ja hyvin sosiaalistettuina 7-8 viikon iässä. Pentujen mukana tulee runsas pentupaketti ja pennun koko elämänmittainen kasvattajan tuki.

Pentujen uusilta kodeilta toivon aktiivisuutta, niin yhteydenpidon suhteen kuin harrastustenkin osalta, lisäksi vaatimuksena pennuille viralliset PEVISA-tutkimukset (lonkat, kyynärpäät, silmät) ja luonnetestaus (MH/LTE) sekä mahdollisuuksien mukaan paimennustaipumuksen testaus. Tulostavoitteellisesti harrastavat kodit ovat etusijalla.

Mikäli olet kiinnostunut tulevista Diamondfox -pennuista, laitathan viestiä ensinsijaisesti sähköpostitse. Kerro viestissä itsestäsi ja perheestäsi, koirataustastasi, harrastussuunnitelmistasi sekä mahdollisista toiveistasi pennun suhteen. Tällöin minun on kasvattajana helpompi etsiä juuri sinulle Se Oikea, ja pennulle juuri se oikea koti.

Huom! En kerää ennakkovarauslistausta syntymättömistä pennuista, joten pentujen alustava varaustilanne muotoutuu vasta pentujen syntymän jälkeen.

Pennun hinta 1350 Eur sisältää arvolisäveron 24%.

! Sähköposteihin vastaamisessa on viivettä !

Pentutiedustelut:

Päivi Iivonen
Kennel Diamondfox
kenneldiamondfox@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/kenneldiamondfox

Huom! sähköpostissa on ajoittain ruuhkaa, jonka vuoksi vastaamisessa saattaa silloin tällöin kestää tovi. Kiireellisissä ja nopeissa kysymyksissä yhteyttä voi ottaa esim. facebookin kautta.

Pentuvarauksia ja tarkempia kotiehdokas haastatteluja katsotaan vasta pentujen synnyttyä.

Suunnitelmissa

Brackenhaye Brand New Day x Diamondfox So Lovely Lily

Kevät 2020, Värit: Soopeli

Diamondfox Miracle Of Skyline x Diamondfox Secret Mystic Muscot

kevät/kesä 2020, värit: Blue Merle & Tricolor

Haettu poikkeuslupaa SK & PK collieyhdistelmälle, Suomen Kennelliitto myöntänyt poikkeusluvan loppuvuodesta 2019. Arvoitu pentueen toteutus kesä-syksy 2020 yhteistyössä Mimmin Kimurantti Mimosa (sk collie) omistajan Mari Korkiakankaan kanssa. Pentueeseen mahdollista syntyä myös pitkäkarvaisia collieita, koska emää ei ole testattu pitkäkarvageenin osalta.

värit: Blue Merle - Tricolor

Lisätietoja tästä yhdistelmästä voi kysellä sähköpostitse tai facebookin kautta

Yhteistyöpentue
Calippo van de Huszarstate x Diamondfox Magical Love

Talvi 2021; värit: Blue Merle & Tricolor

Yhteistyöpentue Huldan omistajan kanssa

Timonan Hyper Has Hotfoot x Diamondfox Enchanted Love

2020-2021 puolella, värit: Soopeli

LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA Diamondfox So Genious Galahad x FI MVA JV-17 PMJV-17 Ardente De'Lia Tale

Kevät 2021, värit: tricolor + soopeli