Amazing -pentue

s. 24.2.2019

Diamondfox Amazing Black Firestorm

Geenitestit: CEA: kantaja, DM: terve, MDR1: altis, pitkäkarvageenin kantaja. Geneettinen monimuotoisuus (Diversity): 25% (Wisdom panel)

Diamondfox Amazing Black Flash

Geenitestit: CEA: kantaja, DM: terve, MDR1: kantaja, pitkäkarvageenin kantaja. Geneettinen monimuotoisuus (Diversity): 25% (Wisdom panel)

Diamondfox Amazing Black Hawk

Geenitestit: CEA: kantaja, DM: terve, MDR1: altis, pitkäkarvageenin kantaja. Geneettinen monimuotoisuus (Diversity): 25% (Wisdom panel)

Diamondfox Amazing Black Panther

Geenitestit: CEA: kantaja, DM: terve, MDR1: altis, pitkäkarvageenin kantaja. Geneettinen monimuotoisuus (Diversity): 25% (Wisdom panel)

Diamondfox Amazing Blue Northstar

Geenitestit: CEA: kantaja, DM: terve, MDR1: altis, geneettisesti sileäkarvainen. Geneettinen monimuotoisuus (Diversity): 25% (Wisdom panel)

Diamondfox Amazing Bright Dove

Geenitestit: CEA: kantaja, MDR1: kantaja, pitkäkarvageenin kantaja. Geneettinen monimuotoisuus (Diversity): 28% (Wisdom panel)

Diamondfox Amazing Dark Angel

Geenitestit: CEA: kantaja, DM: terve, MDR1: kantaja, pitkäkarvageenin kantaja. Geneettinen monimuotoisuus (Diversity): 26% (Wisdom panel)

Diamondfox Amazing Dark Phoenix

Geenitestit: CEA: kantaja, DM: terve, MDR1: altis, pitkäkarvageenin kantaja. Geneettinen monimuotoisuus (Diversity): 28% (Wisdom panel)

Vanhemmat

Emä:
Diamondfox Amazing Love

Lonkat A/A, Kyynäret 0/0, terveet silmät, DM terve, CEA terve, MDR1 +/-, ei pitkäkarvageeniä

MyDogDNA:


Tätä neitiä voisi kuvailla sanoilla valpas partiolainen, joka on aina valmis töihin. Itse tykkään Vivianin kuuliaisuudesta ja siitä kuinka helppo sitä on kouluttaa mm. se oppii nopeasti, hyvä keskittymiskyky, ottaa luontaisesti todella hyvin katsekontaktia ja ei kerää turhia kierroksia muiden reenatessa kentällä omaa vuoro odottaessa esim. agility. Reeneissä palkkaan namilla, leluilla ja sosiaalisella palkalla.

Vivian tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa ja rakastaa ihmisiä/lapsia. Se on helppo koira arjessa, reeneissä ja reissuissa. Harrastukset Vivianin kanssa on vasta alkutekijöissä ja mm. alkeiskurssit on käyntynä Rally-Tokosta, Tokosta, agilitystä, NoseWorkista ja kesän aikana myös BH -kurssi.

Suurin osa Vivianin sisaruksista harrastaa jotakin koiraharrastuslajia NoseWorkista porojen paimennukseen.

Neiti on kaikki ruokainen ja mukavan ahne. Se on pysynyt terveenä ja lääkärissä on käyty pääasiassa perusrokotuksilla.

Isä:
Cinnaberry's Calvin K

Lonkat A/A, Kyynäret 0/0, terveet silmät (geneettisesti Crd), DM terve


Vertti on terve, kaikki ruokainen,hyvä vatsainen, aktiivinen uros. Tykkää käyttää kroppaansa ja palkkautuu parhaiten lelulla. Helppo motivoida, aina valmis treeneihin, osaa kuitenkin kotona rauhoittua. Harrastaa PK-hakua ja -jälkeä, lisäksi kesäisin VEPEillään ja talvella hiihdetään.

Lisätietoja Vertistä mm. omilta sivuilta: