Triumph -pentue 8.6.2022

Syntyneistä pennuista odotan kasvavan tasaisia ja aktiivisia aikuisia, joista voisi olla niin näyttelyihin kuin erilaisiin harrastuksiin. Toiveissa on terveitä helposti koulutettavia ja ahneita hyvä mahaisia pentuja.

FI MVA
Windswept Height´s
Imperium Strikes Back

"Jedi"

s. 26.3.2016

Väri: Soopeli
Silmät: terveet, myös geneettisesti terveet
Lonkat: B/A
Kyynärpäät : 0/0


Arjessa Jedi on todella helppo koira. On tasapainoinen, eikä reagoi kodin ääniin tai räminöihin. Muutoinkaan ei ole paukkuherkkä. Jedi on pennusta asti ollut perheensä mukana joka paikassa ja sen kanssa on ollut helppo olla ja matkustaa. Näyttelyreissuilla ei ole tuottanut ongelmaa yöpymiset hotelleissa, eikä muissakaan majoituskohteissa. Myös kulkeminen portaissa ja hisseissä em. majoituskohteissa on ollut ongelmatonta. Jedi on rento ja ei turhaan hötkyile.Helposti koulutettava ja oppii nopeasti. Jedi on kaikki ruokainen ja hyvävatsainen, syö 50/50 menetelmällä raakaa ja nappulaa.Poika on pysynyt perusterveenä, sen kanssa ei eläinlääkärissä ole käyty muutoin kuin rokotuksilla ja lonkkakuvissa.

FI MVA EE MVA LT JMVA
BALTV-21PAIM-T
Diamondfox So Lovely Lily
"Armi"

s. 25.1.2018

Väri: Soopeli
Silmät: terveet, geneettisesti kantajat
Lonkat: B/B
Kyynärpäät : 0/0


Armi asustaa äidilläni Tyrnävällä ja sen pääharrastus on tällä hetkellä koiranäyttelyt. Neidosta on potentiaalia myös eri harrastuslajeihin, mutta tällä hetkellä muita harrastuksia harrastellaan silloin tällöin ja omaksi iloksi. Paimennustaipumustestin se on suorittanut hyväksytysti jo 9kk ikäisenä (videoitu) osoittaen erinomaisia paimennustaipumuksia lampailla.

Armi palkkautuu erinomaisesti vetolelujen kanssa (myös sille vieraat ihmiset) ja siinä jää myös ahneella koiralla nakit kakkoseksi. Armi on ollut minun mukanani useilla näyttelyreissuilla sekä ollut useasti hoidossa. Minun matkassa Armi on päässyt mm. PK-lajien pariin, jossa se osoitti erinomaisia ominaisuuksia niin metsäjälkeen kuin hakuunkin. Tottiksessa sillä on myös erinomainen asenne työskennellä ja oppi todella nopeasti sivulla seuraamista ja kapulan noutoa (ei pohjatöitä tehtynä aiemmin).
Armi on superahne, kaikki ruokainen ja teräsvatsainen.
Armi on luonteeltaan suht. energinen narttu hyvällä työmoottorilla, joka toki osaa olla myös rauhassa. Se on helppo arjessa ja harrastuksissa. Nopea oppinen ja ongelmien ratkaisukykyä myös löytyy. Se sulautuu mihin vaan mukaan, helppo reissukaveri missä vain.
Diamondfox Triumph Legend
Diamondfox Triumph Thunderbird
Diamondfox Triumph Rocket
Diamondfox Triumph Speedmaster
Diamondfox Triumph Trophy
Diamondfox Triumph Tiger