Cars -pentueet

s.11.12.2021

Diamondfox Barracuda

Diamondfox Gran Turismo

Diamondfox Mustang

Diamondfox Agera

Diamondfox Challenger

Diamondfox Charger

Diamondfox Diablo

Diamondfox Evolution

Diamondfox Veyron

FI MVA CZ MVA CMKU MVA EE JMVA V-19 JV-19 PMV-19 PMJV-19 MV-21
Clingstone's Conspiracy Theory
"Nacho"


s. 7.11.2018
Tricolour
Silmät: PPM, iris-iris :todettu
Lonkat: A/A
Kyynärpäät : 0/0


Nacho on elämäniloinen ja energinen uros. Olemme harrastaneet näyttelyitä hyvällä menestyksellä Suomessa, Virossa ja Ruotsissa, agilityssä ja rallytokossa ollaan aloiteltu harrastamista. Ääni- tai alusta-arkuutta ei Nacholla ole, vaan hän on utelias ja rohkea uusia asioita kohtaan. Ihmisiä hän tervehtii iloisesti ja äänekkäästi, lapset ottaa huomioon hyvin.

Mahan kanssa ei ole ollut ongelmia, ja Nacho palkkautuu hyvin ruualla. Nacho asuu Mikkelissä Karoliinan luona.


Nacholla on aiemmin yksi pentue Liettuassa kennel Indigo Auralla (syntynyt 1/21).Ylhäällä oleva kuva: Justina Leliene

C.I.B. FI MVA EE MVA NO MVA LT MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA LTJV-18 TLNJW-18 TLNW-18
Diamondfox Amazing Love
"Vivian"

s. 2.5.2017
Blue Merle
Lonkat A/A
Kyynäret 0/0
Terveet silmät, CEA-dna terve
DM terve
MDR1 +/-
ei pitkäkarvageeniä


Tätä neitiä voisi kuvailla sanoilla valpas partiolainen, joka on aina valmis töihin. Itse tykkään Vivianin kuuliaisuudesta ja siitä kuinka helppo sitä on kouluttaa mm. se oppii nopeasti, hyvä keskittymiskyky, ottaa luontaisesti todella hyvin katsekontaktia ja eikerää turhia kierroksia muiden reenatessa kentällä omaa vuoro odottaessa esim. agility. Reeneissä palkkaan namilla, leluilla ja/tai sosiaalisella palkalla.
Vivian tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa ja rakastaa ihmisiä/lapsia. Se on helppo koira arjessa, reeneissä ja reissuissa. Harrastukset Vivianin kanssa on vasta alkutekijöissä ja mm. alkeiskurssit on käyntynä Rally-Tokosta, Tokosta, agilitystä, NoseWorkista ja kesän aikana myös BH -kurssi. Tällä hetkellä tavoitteellisessa tähtäimessä agility, rallytoko sekä PK-lajit.


Suurin osa Vivianin sisaruksista harrastaa jotakin koiraharrastuslajia NoseWorkista porojen paimennukseen. Neiti on kaikki ruokainen ja mukavan ahne sekä hyvä vatsainen, ei närästysongelmia. Se on pysynyt terveenä ja lääkärissä on käyty pääasiassa perusrokotuksilla.


Vivianilla on hyvän mallinen rakenne sekä lihaksisto, se pysyy hyvin jumittomana vaikka riekkuu ja roikkuu toisten koirien kanssa. Se onkin tähä asti ollut laumani koirista se jolta joutuu oikein etsimällä etsimään lihasjumeja hierojalla. On mukavan ketterä ja tehokas kropan käyttäjä.