De Luxe -pentue
s. 3.2.2021

Diamondfox De Luxe Platinium

Geenitestit: CEA: terve, DM: terve, MDR1: kantaja, geneettisesti sileäkarvainen. Geneettinen monimuotoisuus (Diversity): 25% (Wisdom panel)

Diamondfox De Luxe Titanium

Geenitestit: CEA: terve, DM: terve, MDR1: kantaja, geneettisesti sileäkarvainen. Geneettinen monimuotoisuus (Diversity): 25% (Wisdom panel)

Diamondfox De Luxe Gold

Geenitestit: CEA: terve, DM: terve, MDR1: kantaja, geneettisesti sileäkarvainen. Geneettinen monimuotoisuus (Diversity): 27% (Wisdom panel)

Diamondfox De Luxe Silver

Geenitestit: CEA: terve, DM: terve, MDR1: altis, geneettisesti sileäkarvainen. Geneettinen monimuotoisuus (Diversity): 28% (Wisdom panel)


Andante De'Lia Tale "Danny"
Lonkat B/B
Kyynäret 0/0
Terveet silmät, CEA-dna terve
DM terve
MDR1 -/-


Helppo, avoin, ystävällinen, ihmisrakas uros. On pysynyt terveenä, vain rokotuksilla tarvinnut käyttää. Helposti koulutettavissa. Potentiaalia löytyy erilaisiin harrastuksiin ja tällä hetkellä treenaa tavoitteellisesti rallytokoa sijoituskodin kanssa. Hyvä ruokahalu - ei mikään superahne kuitenkaan, Hyvä vatsainen, ei närästelyjä. Uuden vuoden paukutteluja, ukkosen tai muitakaan kovia ääniä ei pelkää. Tulee toimeen monenlaisessa koiralaumassa, joitakin vieraita uroksia ei välttämättä hyväksy.


Näyttelyissä pärjännyt hyvin, Suomen muotovalio ja paria Cacibia vaille kansainvälinen muotovalio.

Diamondfox Amazing Love "Vivian"

Lonkat A/A
Kyynäret 0/0
Terveet silmät, CEA-dna terve
DM terve
MDR1 +/-
ei pitkäkarvageeniä


Tätä neitiä voisi kuvailla sanoilla valpas partiolainen, joka on aina valmis töihin. Itse tykkään Vivianin kuuliaisuudesta ja siitä kuinka helppo sitä on kouluttaa mm. se oppii nopeasti, hyvä keskittymiskyky, ottaa luontaisesti todella hyvin katsekontaktia ja ei
kerää turhia kierroksia muiden reenatessa kentällä omaa vuoro odottaessa esim. agility. Reeneissä palkkaan namilla, leluilla ja/tai sosiaalisella palkalla.


Vivian tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa ja rakastaa ihmisiä/lapsia. Se on helppo koira arjessa, reeneissä ja reissuissa. Harrastukset Vivianin kanssa on vasta alkutekijöissä ja mm. alkeiskurssit on käyntynä Rally-Tokosta, Tokosta, agilitystä, NoseWorkista ja kesän aikana myös BH -kurssi. Tällä hetkellä tavoitteellisessa tähtäimessä agility, rallytoko sekä PK-lajit.


Suurin osa Vivianin sisaruksista harrastaa jotakin koiraharrastuslajia NoseWorkista porojen paimennukseen. Neiti on kaikki ruokainen ja mukavan ahne sekä hyvä vatsainen, ei närästysongelmia. Se on pysynyt terveenä ja lääkärissä on käyty pääasiassa perusrokotuksilla.

Vivianilla on hyvän mallinen rakenne sekä lihaksisto, se pysyy hyvin jumittomana vaikka riekkuu ja roikkuu toisten koirien kanssa. Se onkin tähä asti ollut laumani koirista se jolta joutuu oikein etsimällä etsimään lihasjumeja hierojalla. On mukavan ketterä ja tehokas kropan käyttäjä.