Wäinö & Hile

Vanhemmat / Parents

Plan in Smooth Collie Database

Yhdistelmä Suomen Collieyhdistyksen Databasessa


Pentueeseen odotetaan syntyvän aktiivisia, energisiä ja toiminnanhaluisia pentuja moneen menoon. Pennut tulevat olemaan väritykseltään joko soopeleita tai soopelimerlejä, koska Wäinö on dominanttisoopeli. Kaikki pennut tulevat myös olemaan ilmiasultaan sileäkarvaisia.
FI JMVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA
DIAMONDFOX FOLLOW YOUR VISION

Wäinö on avoin, aktiivinen ja energinen uros. Se on hieman kovapäinen, mikä tasoittaa hieman Hileen pientä pehmeyttä. Wäinö on hyvä vatsainen ja ruoka maistuu. Wäinön kanssa myös harrastetaan ja muutama kilpailukin jo käytynä. Wäinö kilpailee tällä hetkellä pääasiasssa koiranäyttelyissä niin koti- kuin ulkomaillakin, josta tullut myös hyvin menestystä myös ryhmä ja bis -kilpailuissa. Wäinöllä ei ole ääni- tai alusta-arkuuksia. Wäinö tulee toimeen kaikkien kanssa.

FI MVA LT MVA
RTK4 TK2 FS1 HTM1 NW1 PAIM-T
DIAMONDFOX AMAZING BRIGHT DOVE


Hile on avoin ja aktiivinen narttu. Siinä on erinomaisia ominaisuuksia harrastuksiin ja sen kanssa harrastetaan ja kilpaillaan useissa eri harrastuslajeissa kuten Rallytoko, Toko, NoseWork, Koiratanssi (Freestyle ja Heelwork), näyttelyt.

Hile ei ole ohjaajapehmeä, kestää toistoja reeneissä ja orientoutuu nopeasti uudessa paikassa työmoodiin. Hile on ollu nuorena jo kisakypsä. Hyvä saalis-/paimennusvietti. Hile on sosiaalinen koira. Hile on suorittanut paimennustaipumustestin ja luonnetestin hyväksytysti. Hileellä ei ole ääni- tai alusta-arkuuksia. Se on erittäin ahne ja hyvä vatsainen. Se palkkautuu treenatessa niin ruualla, lelulla ja sosiaalisesti. Hile tulee toimeen toisten koirien kanssa ja rakastaa ihmisiä.