Pekko & Hile

RTK1 AGI2
Dandinas Smooth Motion
"Pekko"

s. 19.2.2015

Lonkat A/A
Kyynäret 0/0
terveet silmä

Pekko on mahtava luonteinen ja ystävällinen colliepoika. Lasten kanssa rauhallinen ja pitkähermoinen. Harrastuksissa Pekolla löytyy hyvää intoa ja moottoria eri lajeihin, joista tärkeimmät ovat agility ja rallytoko. Pekko on treeneissä hyvin palkattavissa niin lelulla kuin nameillakin. Työmoodi Pekolla ei ole liian vakava ja tosikkomainen vaan hän tekee asiat pilke silmäkulmassa, mutta fiksusti!
Pekko on kaikkiruokainen ja hänellä ei ole allergioita tai ruoka-aine herkkyyksiä. Elämässään Pekolla on ollut vain yksi silmätulehdus pentunaja muutoin hän on ollut terve.


Näyttelyistä ERI SA SERT

Luonnetestattu hyväksytysti:
+153, laukauskokematon

(+1b, +1b, -1, +2b, 1b, +2, +1, +3, ++ )

LT MVA RTK3 RTK2 RTK1
TK1 FS1 PAIM-T KT-HTM KUMA
Diamondfox Amazing Bright Dove
"Hile"

s. 24.2.2019

Lonkat A/A
Kyynäret 0/0
terveet silmä
Hile on avoin ja aktiivinen narttu. Siinä on erinomaisia ominaisuuksia harrastuksiin ja sen kanssa harrastetaan ja kilpaillaan eri harrastuslajeissa kuten Rallytoko, Toko, NoseWork, Koiratanssi (Freestyle ja Heelwork), näyttelyt. Hile on suorittanut paimennustaipumustestin ja luonnetestin hyväksytysti. Hileellä ei ole ääni- tai alusta-arkuuksia. Se on erittäin ahne ja hyvä vatsainen. Se palkkautuu treenatessa niin ruualla kuin lelulla. Hile tulee toimeen toisten koirien kanssa ja rakastaa ihmisiä.